Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden i min hand


Försiktigt tar jag tiden i min hand
lägger den i min ficka
ger mej själv lite andrum

Fyller lungorna med luft
och håller andan

Om en stund
när sekunder växt till minuter
minuter till timmar

När tiden blivit så stor
att sömmarna i min ficka nästan spricker

Då andas jag igen...



©yvonne eriksdotter 2011




Fri vers av Yvonne Eriksdotter
Läst 519 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-05-19 09:01



Bookmark and Share


  Mattias C
Fint skriven metaforisk text om tiden
2011-11-19

    snöö
En fint skriven dikt som fångar något som gör att den känns att läsa.
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Eriksdotter
Yvonne Eriksdotter