Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakkaus on väkevämpi kuolemaa



Minulle rakas kukkani
joka on aina tuonut kesän ja ilon
on hävinnyt

Olen lyönyt lapion
syvälle maahan ja kaivanut
en ole löytänyt elon merkkiä

Kasvini ei ole saanut tarpeeksi
ravintoa eikä rakkautta
joten on nääntynyt

Täytän kuopan mullalla
laitan pienen ristin
ja poimin kieloja ympärille

Rakkaus ei kuole koskaan
siitä risti muistuttaa
jään odottamaan ikuisen aamun koittoa

















































Fri vers av maija tuori
Läst 464 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-19 12:08



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Kiitos! ♥
2011-07-01

  walborg
Liikuttavaa ja kauniit sanat.
2011-06-05

  arja savela
Kauniisti kerrottu kaiken maallisen katoavuudesta, rakkaus on ikuinen!
2011-05-20

  Marja-Liisa Koski VIP
Kaunis!
ML
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori