Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 1. Löven faller är Del 2.


Ett mörkt blad

fiender i mängder
utan jämlika

omringad

en strid
fått en början
storm påväg
vinden avslöjar

vapenlös
sinnet rikligt av kunskap
styrka i ord
förbluffar som skuggan

sedan föll de

blod stänk vart ej

satt anspråk på herraväldet
före den mörka skymningen




Fri vers av M.A.J.R
Läst 418 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-05-20 19:55



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Få ord lämnar tankerum åt läsaren...jättebra...
2011-05-22

  Lena Själsöga Keijser
orden stiger in
starka är de i gestaltningen av det du visar
mörka blad
vilka
längtar
till ljus

du skriver med din vackra penna
och du berör

väcker bilder

tack
2011-05-21

  Ninananonia VIP
Mycket berörande!

Väldigt bra skrivet!
2011-05-20

    ADI Nehlin
mycket bra skaldat..tyckte om
2011-05-20

    Max Poisé
Helskön text! Du fångar kärnan som synns tydligt i ett strålkastarsken!
2011-05-20

    Anngi
Oh gillar denna..lite mystik svävar över hela texten.
2011-05-20

  Julio VIP
Snyggt!
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R