Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aska faller som snö

vidrör mitt hjärta

dussintals gånger
livet
rusa i ådrorna

ljuv röst
nyckel till dörren i mitt inre

smekande med mjuka läppar
mot huden

skonsamt

sprids du som färgen i målar pensel
när vattnet kommer i kontakt

två enskilda droppar är vi
faller
in i en och samma glas
beblandas med varandra
bildar till ett

själen vaknar
ur evigt koma


vilse i en värld
men ödet fann mig

förmörkelse runt omkring
blixten slungas
belyser

rök viskar fara
vassa flammor dansar

bergen växer till skyn
molnen passerar förbi

gröna växter som engång var vid liv
omvandlad till aska

bubblor under vatten
strävar för att nå ytan

brinnande klott faller mot planeten

förintelse efterlämnats

världen kolliderar med verkligheten
faller samman

speglas i ögonen

när ordet farväl är sista gången
din röst blir hörd






Fri vers av M.A.J.R
Läst 385 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2011-05-28 15:45



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt skaldat. =) Berörande. =)
2012-03-16

  Ninananonia VIP
:I

Berörande är denna ...snö


som

vidrör ditt hjärta


förälskelsen som

brinner så fort

förvandlas i din dikt

till ett eldklot

förintelse

verkligheten vaknar

kärlekens försvann

Speglas i ögonen...



"När ordet farväl är sista gången
din röst blir hörd..."




Underbar poesi!

Mästerligt skriven! :)

Bokmärker!
2011-05-30

  Anna*
Uttrycksfull och stark text! Applåderar skickligheten
2011-05-30

  Järnkatten
Wow, läste den högt, den känns så verbal, crescendot på slutet. magnifikt..!
2011-05-28

  RosieLoveHeart
du är helt underbar , känns som dina ord älskar med mina ögon som läser, allt befäster sig i själen på mig , du är bara så bra !!!
2011-05-28

  Maiah VIP
av något som faller så lätt skriver du en tung symponi...hur gör du...
2011-05-28

    ADI Nehlin
underbart vackert
2011-05-28

    Anngi
Mm vackert
2011-05-28

    puppo
du gör de igen!!

så brett skrivet, med mycket fantasi
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R