Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att följa vinden

blodlönnens blad liknar så mycket
en hand eller en fladdermus
lealös eller bara törstig
med lätthet i rörelsen

blomformationer frodas
grenar utsträckta vajar i vinden
borde släppa alla små apparater
som vi tror ingår i vårt system
öppna upp för klorofyll
tanka vårt system

lätta likt ett maskrosfjun
oviss om landningen

bara njuta av fullkomlighetens vår
vara i nuet stanna upp totalt
förbli i stunden

i morgon kan det vara för sent
det magiska ögonblicket är över




Fri vers av Kim VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-19 17:30



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Mmm, skönt - härlig text!
2011-05-20

  Niclastänkaren
befriande tanke :) läs gärna min text "Vindens själ" och säg vad du tycker :)
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP