Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så länge man ändå hittar hem till lägenheten och har spring i benen

man kan bli lycklig bara av att
köpa jordgubbar på gatan
även om det är Götgatan
full med avgaser
där drogade unga tandlösa kvinnor
drar fram på trottoaren med en hund

hur är det möjligt

man undrar hur det blev så
och
hur hunden mår

då ser man sin egen tragik
bli minimaliserad

en trevlig vakt vid ståndet
vi småspråkar
hon säger det värsta är
när de fått hjälp
så kommer de tillbaks
till samma liv

när man passerat en massa
utebordspubar
med dramatenvagnen full av mat
skyndar sig ned till t-banan
fast man inte är säker på
varför man har så bråttom

köpte ju ingen glass den dagen




Fri vers av Kim VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-19 17:53



Bookmark and Share


    AA VIP
Allt är relativt. Det finns liv som är värre.
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP