Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmynt speleman

 

Tapetserade väggar av blues

En harmonisk harmynt speleman

Spenderade alla mynt

I tårar av grogg och abstinens

 

För en lycka ej fångad

Att bli fylld

Av tvivel

För morgondagens pastich

 

Den speleman lika blind

som dammsugaren förs över heltäckningsmattan

För att till synes resa allt upp, ut

 

Sträckt för det fria tak

Av glömda taktpinnars taktik

 

När skedar spelar vals i en torktumlare

Och harmynt lika fattig som dagen innan lön




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 593 gånger
Publicerad 2005-12-27 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön