Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heta lavaströmmar

Jag kvävs.

 

Heta lavaströmmar dränker mig.

Tar över mina tankar, min kropp!

 

Känslor.

Ofärdiga sådana.

Som föds för varje sekund

som bär en strimma hopp, för de lidande.

 

 

Tårar föll för min passion!

Mitt arbete.

Ville bort.

Långt iväg, till maskiner!

Fabrik! Kontor!

Allt annat men inte nära,

nära människor som behöver mig!

Vad som helst.

 

Välj åt mig. 

Vanmakt, välj åt mig så kan jag kanske,

få sova lugnt en natt!




Fri vers av queenia
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-19 22:45



Bookmark and Share


  PPQ
den här gillar jag skarpt:D
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia