Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trodde jag! men sen flöda orden på rätt bra.....




Skrivkramp 3...

when the tigers broke free. det har bara blivit en grej, när jag har skrivkramp. when the tigers broke free, då. det är det som är grejen, eller grejen som blivit. att skriva det. i början för att bara skriva något, överens med mig själv om de orden liksom, för att lätta skrivkrampen dårå. fast nånstans finns den med mitt i. kan vara lika bra.

det kliar i mina fingrar, o hjärtat. rafs rafs, krafs. ibland känner jag paniken i bröstet, ibland klämmer den åt stämbanden. ursäkter dessa ursäkter. pågrund av dessa insekter, jävla insekter, som en en sekt, i min hjärna, (in)sekt av alla rädslor och snevridna synsätt. För skydda mig själv, istället. fan där tog det stopp. istället? istället... förvränger och förvrider, gömmer mig, men när du gömt dig för länge är allt så främmande och fan vad det svider. i min iver trodde jag att jag slog mig fri men tji fick jag, bara ännu en dag av precis samma slag, jag grävde mig inte ut, jag grävde djupare.

ursäkter för dessa insekter, men vad gör du av dina insikter? insikter insikter, är det så det är, är det så verklighe... helvete. jag trodde jag sprang, men jag är kvar. jag vet jag vet, men flera år av denna jävla bestämdhet dessa föreställningar rädslor INSEKTER. låter sig inte rubbas så lätt, av några insikter, nej vi gömmer oss bakom dessa ursäkter. ursäkter. men det kommer ju DÖDA MIG HÖR DU PÅ ELLER? fan. ibland känns det så meningslöst ändå, jag förstår o står redo att springa. hur lyckades en massa tid försvinna, det var liksom inte mållinjen som blev diffus, det var ju startlinjen som var fylld med grus och de yrde och jag visste inte vart jag styrde, det var åt fel håll. DET VAR ÅT FEL JÄVLA HÅLL. märkte jag någon månad senare, när jag trodde jag var på språng, men jag styrde fel, styrde ner, krockade med min egna vägg. jag trodde jag drömde. sen glömde jag vad det ens var för startlinje, språng för vadå? vinna vadå? jag gömmer mig hellre här i min vrå, innanför säkerhetsporten. det blir bäst så. ring mig när det finns en väg att gå, med lyktstolpar och små färgade band.




Fri vers av Blumma.
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-19 23:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
livets betänkliga krummelurer, dessa insekter, de är ändå ganska beständiga överlevare, de där.
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Blumma.
Blumma.