Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka #2

Hon ville tillbaka till stunden
då den svävande känslan av fingrar som lydde
skrev det tanken inte ens hunnit fundera ut




Fri vers av aPorcupine
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-19 23:53



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Till den stunden vill jag också!
Mycket, mycket fint Ylva!
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine