Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgen kom på besök

Sorgen kom på besök
visserligen föranmäld

Det var välstädat
Jag var väl förberedd

Sängen var bäddad
Handdukarna var vikta,
men
Maten fattades

Sorgen kom på besök och
jag tappade aptiten

Ingen förväntade sig mat ändå
För när sorgen var på besök
så hade tårarna företräde

Jag ville mota ut det sorgliga besöket
Försökte blunda och låtsas
att jag var någon annanstans, men
jag fick allt vackert stanna kvar tills
jag var mogen att själv stänga dörren





Fri vers av Yarissa
Läst 489 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-20 22:19



Bookmark and Share


  Black Bird
Djup och stark dikt! Sanningens ord
2011-05-24

  mare VIP
Dikten fångar in mig, starka ord..
2011-05-21

  anits VIP
Starkt och berörande skrivet
gott att tårarna fanns
2011-05-21

    ADI Nehlin
stark text..berör..vet hur det känns
2011-05-20

    ej medlem längre
Så gott att tårarna kunde komma i denna svåra stund.
2011-05-20

  Gawain VIP
Så bra, så riktigt. Så väldigt strongt.
2011-05-20

  Rasehorn
vackert , otroligt bra skrivet !
2011-05-20

  mickech
Vacjer beskrivning!
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa