Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... fortsätter från B.J.A:s kommentars stycke..




absurt att inte vara någon - eller tror sig vara någon in absurdum.

 

 

... sorgligt att vara skiten under någons sko.

men det är jag också..

alltför ofta.



Röken har jag slutat dra in i mig.

Men jag varken äter eller sover,

jobbar konstant

och omfånget ökar konstant...



Vad är problemet?

Get real for the fucks sake.

Säger jag till mig själv....

 

Hör snarkningarna

i andra änden av rummet.

 

Förlåt. Jag är ju ingen.

Bara en massa tankar

som inte får plats...i hjärnan

och som trilskas

och bråkas om

att få tid och plats.

 

Tid att släppas ut och få plats

på något dumt forum

i den galnaste av alla världar...

 

www

 

Jag bara undrar..

hörs rösten viskande från sängen

vem fan tror du att du är?

 

jag? Moi?

jag är

en poet.

 

En skribent

En ordknullerska.

Jag älskar ord,

 

Älskar med ord.

Smakar, spyr och tuggar ord

in absurdum.

 

Men gör det mig till speciell?

- nej. Jag tror inte det.

och bedömningen ligger hos någon annan.

 

De som älskar dömer hårdast

-sägs det...

 


 

ridån ner.




Fri vers av queenia
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-21 00:09



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
som jag brukar säga.. det är skottpengar på jantelagar.. klart att du med är någon !!
2011-05-21

    ej medlem längre
Du är visst någon ! Ta ingen skit !
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia