Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det grymmaste (2011)


När jag känner in hennes vånda
hur hon sparkar i blindo
inte längre förmår att ta emot
den kärlek och omtanke som ges

Att det som händer börjat äta
på den underbara person hon är
då står jag på knä och gråter
en dotter var hon, glider nu bort

Hon vill inte längre kännas vid
att hon bor i mitt hjärta
det slår så blint detta öde
när någon nära blivit beroende..

..och styr alla andra..
allt ska täckas över..
och lögnerna blir många..
på vägen till undergången...




Fri vers av Järnkatten
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-21 11:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Dina ord tar ett ordentligt tag om mitt hjärta, så sorgligt...
2011-05-22

  La Magnólia VIP
När jag läser känner jag hur smärtan växer i hjärtat och tårarna kommer. Att "förlora" någon så nära .. att känna maktlösheten .. att veta att det här är en "annan" människa som "slår" .. inte den man känner. I grunden är det samma person men något annat har tagit makten ... Viljan att hjälpa , nå fram .. att Aldrig Ge upp Hoppet om någon man Älskar! Det kanske ändå är det starkaste man kan göra ibland ...
2011-05-21

  lisa"puzzle"svensson
starkt berörande!
2011-05-21

  thyra
Berörande om maktlösheten som vi känner, men som går i vågor. Ibland finns ljuset där och då måste vi greppa det, för kanske vi lyckas.
2011-05-21

    Yarissa
Blir berörd!
Är det inte ofta så att beroenden kan ta över personligheten.
Man pratar då med beroendet, inte människan bakom.
2011-05-21

  Linda CH VIP
Situationen i din text berör mig starkt. Jag känner med dig. Vi får aldrig ge upp om dem vi älskar!
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten