Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppföljaren , samma koncept, vi snor en gammal allsångsdänga (känd svensktoppshit,schlager el dyl) och sätter dit en fullständigt respektlös ny text....


"ALLSÅNGSHÄFTE FÖR AKTNINGSLÖSA (2) !"

"Krossar glas !" (Fritt efter Eric Saades: "Popular !")


Krossar glas, ja, ja, jag krossar glas för det är aalltid lika kul !

Krossar glas, ja,ja, jag krossar glas för det är aalltid lika kul !


Och när se´n glaset tagit slut , då får jag käftsmäll på min trut !

Krossar glas, ja, ja, jag krossar glas för det är aalltid lika kul !

Krossar glas, ja, ja, jag krossar glas för det är aalltid lika kul !


Repris hela första versen ...



--------



" Drevet på Knarkofobien !" (Fritt efter Corneelis ´: "Brevet från Kolonien")


Hejsan, Brorsan, hejsan "Krabben"
här är brev från "knarkolabbet"
här är fullt med alla silar
och alla jävla puckopundare som dealar


Här är gudligt vill jag lova
mycket stålar jag inhåva
för här gäller dollarns lagar
för det är moffe och horse som oss behagar


Och min bäste dealer, Terre
ja, han e´ju bland de värre
han ble´skjuten borti Georgetown
för han var ju allt en rikti´jävla "crownclown"


Nej, nu tyr jag inge´mera
jag går ej att "reparera"
för min tid den , är snart ute
och jag hörde just att ambulansen "tute ´" !

------







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Mats Henricson
Läst 984 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-22 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska