Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: PPQ

Redigering: Queenia




En kvinna i förfall?

 

 

Utfläkt skinn

ja, köttsligt

honligt sådant!


Pulsen ökar

hanarna uppspelta

radar upp sig!


Sniffandes, smygandes

plirandes runt bytet,

Honan morrar dovt!


Bunden är  hon

av fri vilja, skakar,

vibrerar, crescendot nära!


Pulsen ökar

näsvingar vidgas,

munnar öppnas!


Bindeln förblindar

henne mot,

njutning utöver!


Kroppen spänns

dofternas inferno

styr hennes rörelser!


Hannars lemmar

i givakt dem står

för slutlig plädering!


En rörelse

ett leende

hon tas i besittning!


 

 

Vem är hon?

Vad vill hon ?


en kvinna i förfall, svarar någon!

 

 

Nej, min vän,

en kvinna är hon,

som lärt sig

livets villkor!

 




Fri vers av queenia
Läst 300 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-05-22 13:46



Bookmark and Share


  Polisen
Nä, den här gillade jag inte. Lite förväntad och en ganska taskig flirt med mäns fåfänga. Förstår inte lovorden alls. Du kan bättre.
2011-06-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
så ack ej i förfall, hon får ju alla männens gunst
2011-05-27

  Nikolai Jungsin VIP
snarare någon att falla för :)
2011-05-22

  Mats Henricson
Hypersensuellt och Sensationssexuellt ! Bokmärker !
2011-05-22

  Mats Henricson
"Lustans Lakejer" möter "Orgiastiska Oma" !
2011-05-22

    ej medlem längre
Wow! Storartat! Loved it!
2011-05-22

  Niklas Holmgren
Vacker beskrivning av Kvinnan.
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia