Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora ofrivilliga saknaden

DE DAGAR JAG SAKNAR
energi
är jag finito

saknar ord
är jag tillintetgjord

saknar känsla
är jag död




Fri vers av Kim VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-22 16:46



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Vackert skrivet..

Men dina ord Talar
Du ÄR livet, känslan
och ÄGER kraft..
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP