Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att något som var så oviktigt kan bli så viktigt

Tänk att det
som verkade så viktigt
Kan bli så oviktigt
När man minst
anar det

Orden
Du sa
Just i dag



Blicken
Sa mig allt
Och mer där till
Svidande
Brännanden


Smekningen längs ryggen
Med hettan i din hand
Bedjande


När du kom hem
Med det vackra som låg i din hand
Omsluten av papper och sand
En snäcka
Med inristade ord
Förlåt mig
Du är mitt allt


Tänk att det
som verkar så viktigt
Blir så oviktigt
Ord som har så stor betydelse
I en annan tid
Är den inte längre sann
Ändå är de inristade
För evigt


En påminnelse
Om sveket
Orden
I nöd och lust
Ekar det
Inom mig
När gäller dom
I sveket
Eller efter...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 222 gånger
Publicerad 2011-07-27 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman