Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på utkanten....

luften tog slut
minnena med den

flugfiske i natten
fångade oron

mötte himlen
på kanten
vid dess avgrund

nu sitter jag
på solens sista
stråle
och undrar

fanns jag
eller var jag
bara en hägring

i utkanten av
universum




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-23 00:23



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vackert fångar du livets vilsenhet som drabbar oss av och till.
2011-05-23

  Anya VIP
Fint om det existentiella. Bra fångat!
2011-05-23

  stella
Vi skapar vår egen verklighet och det är verkligen frihet! :)
2011-05-23

  Mona Drugge
Smärtsam och sorgsenhet vilar i denna.
2011-05-23

    ej medlem längre
tänkvärda rader
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington