Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt liv

Gå med snabba steg

Finns inget kvar här att ge

När våren är här




Bunden vers (Haiku) av micke ahlborg
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-23 14:14



Bookmark and Share


  Silent Soul
Vacker
Jag älskar Haiku

Kram
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg