Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokslut eller tokslut...;)...


Ut(matte)ad (2011)


Åh, det är siffror på tvären
siffror på längden
siffror som fattas
siffror som inte ens borde vara där

Denna process, varje år
jag bävar och värjer mig
i det längsta vill jag inte
men måste naturligtvis ändå

Men siffrorna klarar sig utan mig
jag vill bara vara här och verka
göra min sak så gott jag kan
siffrorna dom hindrar och bromsar

Jag är så trött på dom
på systemet som är utan pardon
där man tydligen älskar siffror
på tvären, längden och bredden.




Fri vers av Järnkatten
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-23 16:19



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Riktigt bra text =D
2011-05-23

    Yarissa
Det är sifferhjärnorna som styr världen! haha
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten