Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig

Det är liksom inte samma krig
här intuti
som där ute

bara en blandad melankoli
ibland är den rosa
ibland brun

doften av kaffe är överhängande

solen passerar långsidan på huset
jag går och lägger mig
vaknar till nya färger.




Fri vers av Havre
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-23 19:27



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Den här är värd en bokmärkning tycker verkligen om denna =)
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Havre
Havre