Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet

 

Tystnaden lägger sitt täcke

över orden som aldrig sades

Frågorna lämnas olösta

av svaren som aldrig gavs

 

Vill, vill inte, kan , kan ej

hör tankesnurran inom mig

söker ledning, söker svaren

hur ska jag nu välja säg........

???????




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-24 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP