Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abdikation

Publicerad 2011-05-24 kl 13:01

 

 

Inom vården

är det väldigt viktigt

med vårdkunskaper.

 

Motsäger mig inte alls!

 

Men när inga andra utbildningar

sägs fungera

eller  räknas med

som adekvat utbildnig, 

funderar jag på att abdikera

från sunt förnuft en stund..

liksom alla andra...

 

 

Att läsa sociologi, socialpsykologi,

konfliktshantering och ledarskap

vore ju helt galet.

 

För att inte nämna pedagogik.

För vårdarbetare? Nä.. fy…

 

Tänk om vårdarbetarna börjar

förstå varandra,

sin arbetsplats,

kolleger,

patienter

brukare

deras anhöriga.

 

Vilken katastrof.

typ..

 

go’ middag… … :)






Fri vers av queenia
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-24 13:01



Bookmark and Share


    AA VIP
Klok och tänkvärd text.
2011-06-19

  LassO
eller tänk om "undersåtarna" skulle förstå, hur lite de få i toppen, förstå?
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia