Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill det än idag, har alltid velat det , innerst inne, även om jag inte alltid har vetat om det....., lite av en "okomponerad kampsång"......


Revoltera !

Revoltera !

mot vidriga orättvisor !


Revoltera !

mot en förfallen psykvård !


Revoltera !

mot borgerlig smygande överklasspolitik !


Revoltera !

mot opportunistiska socialdemokrater !


Revoltera !

mot borgarnas falska splittringsförsök !


Revoltera !

mot den ytliga massmediaexplosionen !



Revoltera !

mot undermåliga dokusåpor !



Revoltera !

mot smygrasisterna i SD !


Revoltera !

mot den tvångsmässiga arbetsmarknadspolitiken !


Revoltera !

mot Fas 3 - kvacksalverierna !


Revoltera !

mot utförsäkringarna !


Ja, det finns mer, det är upp till Dig....


Revoltera !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 283 gånger
Publicerad 2011-05-24 20:07



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det är bra när människor har energi nog att säga ifrån när de ser något de tycker är fel. Om man inte är öppen för att ifrågasätta sina åsikter märker man ju inte att man kanske har fel. :)
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska