Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kär bör man vara?

Vad tänkte jag
tänkte jag
eller var det hormonerna i min kropp
som drev mig så att jag inte
kunde sätta stopp
fast jag lovat att vänta.
Varför gör du så här?
frågade du ofta.
Var det den stora kärleken
eller var leken det stora?
Din kärlek var äkta och stark
men den orkade inte bära
min svaga i längden.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-24 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP