Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3536 dagar

Jag vill hoppa genom tid
Fly från en dag till en annan
Hoppa över dagarna fyllda av
inget annat än meningslös tristess
Som en bok med bara blanka sidor

Känner inget flyt i mina dagar
Vill våga ge mig ut
Se världen med egna ögon,
och inte genom tevens vinklade ögon

Men ändå finns dem där
meningslösa, tråkiga, onödiga dagarna
Ett liv ska inte fyllas med dagar
Dagarna ska fyllas med liv

Musik som strömmar ur hörlurarna
in i mina öron
Istället drömmer jag om en konsert
där musiken strömmar in i hela kroppen

Klockan på nattduksbordet tickar vidare
Istället vill jag ta tag i
kyrkklockans enorma visare
och vrida runt fler varv

Men tiden har sin egen gång
Och det är inte
dagarna, timmarna, minuterna
som är meningslösa
Utan orden vi inte fyller dem blanka sidorna med




Fri vers av AnnaLisa
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-25 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaLisa
AnnaLisa