Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drei Fragen

Tankar om dig får min hjärna
att flamma upp
Får mitt hjärta att vilja pressa
sig ut mellan revbenen

Men var jag verkligen menad
att gå bredvid dig?
Skadade jag inte ditt hjärta
mer än vad jag läkte det?
Var allt detta bara ett
sammanträffande av
ungdomlig dumhet och en
värld där känslor fick spela fritt
utan regler att efterfölja?

Vi visste inte hur det skulle bli
Vi var själviska och levde i nuet
Just då existerade inga tankar
om framtid eller det som hade varit
Just då fanns bara Du och den
intensiva lyckan som spreds i min kropp

Längtan var över
Livet är nu




Fri vers av AnnaLisa
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-25 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaLisa
AnnaLisa