Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossar

Jag går in i en mur,
som bryts som trädet i en storm

Ett flöde av energi
stålar genom mina fingrar

Smulat sönder murbruket
dammkorn på dina välputsade skor

Ett moln av stoft rakt i ditt ansikte

Du står still

Rör inte en min

Men med omvänd svaghet
vet jag,

att jag har vunnit

Strypt västvärldens självskrivna regler
med sin egna välknutna slips




Fri vers av AnnaLisa
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-26 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaLisa
AnnaLisa