Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det är vackert...


Ögon utan hinder...

det är vackert med ögon utan hinder

dina ögon är som brunnar, mörka,

djupa, utan slut

det är vackert med händer

som rör sig som fåglar, flyktigt, lätt,

som känsliga vingar

det är vackert med glädje

när du skrattar, vill mina händer

varsamt stryka din kind

det är sorgligt med kärlek

som inom oss tynger...




Fri vers (Fri form) av Britta J VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-25 20:07



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert vackert
2011-05-25

  Cadena
Känsligt yecknad, vacker och mjuk med en fin udd på slutet!
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Britta J
Britta J VIP