Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en nattlig tanke


Som glöms imorgon...

trollet Jockoma
patrik och putrik
anita och televinken
varför glömde jag
dem aldrig?
varför finns de kvar
i min hjärna
en kvarleva
av barnet
som en gång
fick nya intryck
allt finns kvar
jag bär dem
genom åldrarna
som en ömtålig
nyfödd ser jag
världen -
hudlös...




Fri vers (Fri form) av Britta J VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-20 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britta J
Britta J VIP