Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade barn...

det är lättare att plocka upp ett skräp om dagen
än att ge ett barn lärdom om lagen
inte skjuta, inte spränga
inte vilja se människor hänga
du lilla barn
hur växte du upp
vad fick dig att vilja ge upp
meningen om livet
allt det rymmer
vad fick dig att ta vapnet i hand
och redo att skjuta
hade du någonstans att gå
spela rundpingis eller
idrotta varje tisdag
med trygga vuxna
förstod någon dina behov
att få vara
bara ett oskyldigt barn...




Fri vers (Fri form) av Britta J VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-30 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britta J
Britta J VIP