Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag dör...


Fjärilens vingar fladdrar oavbrutet...

När jag dör
hoppas jag hör
Mozarts toner
Amy Winehouse
sjunger stilla "love is a losing game"
allt är different, but the same

När jag dör
sjunger änglar i kör
Dance me to the end of love
tack Leonard, tack

När jag dör
sjunger Charles
she may be the face I don´t forget
och yesterday when I was young

I min parlör
finns inga ord om
att jag dör
men fjärilens vingar
fladdrar oavbrutet, oavbrutet...




Fri vers (Fri form) av Britta J VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-13 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britta J
Britta J VIP