Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonting händer


Det banala...

av frukten känner man trädet
efter flera års frånvaro
är allt sig likt
ingenting förändras egentligen

sammanhang och strukturer
som fick en att lämna
är ännu rådande

av frukten känner man trädet
jag vågar inte ens plocka dem

vill inte än en gång -
bli besviken...




Fri vers (Fri form) av Britta J VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-07 20:17



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Om det är så att du väljer att skriva en dikt riktad mot... så kanske du ska strunta i sammanhang och strukturer?
Din dikt har ett berättigande den är bra och har ett sammanhang men inte mer än så. Våga vinna. Ensam. För din skull för du är Bra!
2022-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Och ALLT är Larz Gustafssons fel.
2022-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Britta J
Britta J VIP