Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna på Mozart


Om ingenting alls betyder någonting...

Jag är en drake
en fin figur
jag dansar i vinden
hoppar, leker
jag är en amusant filur
jag älskar
sover, dricker, äter jordgubbar
skrattar, vid tända ljus
Gud, jag älskar Mozart
Gud, Du måste älska Mozart
finns där annars alls någon mening
Gud, gör mig lik Mozart...




Fri vers (Fri form) av Britta J VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-11 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britta J
Britta J VIP