Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den stockholmske mediamogulen Alex Schulmann har slagit till igen !


RIX FM : Alex Schulmann sablar ner Juholt !

Denne tvivelaktige mediaprofil (han har ju förekommit i alla möjliga "mystiska" sammanhang, bl a i det vedervärdiga , numera nedlagda, TV-programmet "Grillad") har lyssnat på en ganska färsk intervju med S-ledaren !
OM Schulmanns påståenden är sanna så skulle Juholt vara en f d odräglig, ytlig, kvinnoförtryckande och vrålkåt Player ! DET är kontentan av vad Schulmann hävde ur sig i RIX FM alldeles nyss ! Bl a skulle Juholts nuvarande särbo vara resultatet av en "uttagning" bland 800 "sökande" för att bli Juholts käresta ! En "contactsitescompetion" , alltså !
En av programledarna sade, klokt nog, att man kanske "skulle ta det hela med en stor nypa salt" , dvs att det fanns en stor portion ironi i detta !
Jag är inne på samma linje . Samtidigt ska det bli intressant att höra vad Juholt själv har för kommentarer till detta. Är det "överdriven vantolkning" eller finns det någon sanningshalt i detta ? Hursomhelst , Juholt är ju ,faktiskt, bara en vanlig människa av kött och blod , om han varit som Schulmann påstår, så är han ju INTE unik på något sätt . Och Juholt har ju, faktiskt, INTE gjort sig skyldig till något olagligt ! Och detta skedde ju INNAN Juholt blev partiledare !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 290 gånger
Publicerad 2011-05-26 09:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dessutom är alla de där radioprogrammen imbecilla och ointelligenta.
2011-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Det finns något som heter ärekränkning. Det är åtalbart.
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska