Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt Ansikte


Du vände ditt ansikte mot mig
Se mig!

Jag såg dig
Som du var

Ensam och
Förkrossad

Jag vände mitt ansikte mot dig
Se mig!

Vi såg på varandra
Så olika,
men ändå så lika




Fri vers av Yarissa
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-26 16:35



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så vackert skriftat om det första och berörande mötet ...
2011-06-17

    AA VIP
Berörande vackert om första mötet.
2011-05-26

  Järnkatten
Det första mötet är aldrig lätt, bra skrivet...
2011-05-26

  anits VIP
Berörande och mycket
fint skrivet
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa