Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje sekund är förlorad (2011)


Utan dig som skapar mening
har jag svårt att andas
söker, men tycks mest treva
jag vet att du finns där, ute

Trodde mig ha funnit dig
men allt var falskt och förljuget
så jag trevar vidare, i kamp
för att landa, i harmoni..

Min längtan den växer sig större
för varje minut, varje sekund
var finns du min ljuva blomma
du som fyller hålet inom mig

.utan dig...

...kan jag ju inte vara...




Fri vers av Järnkatten
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-26 18:45



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Hjärteknipande om svek och längtan efter kärlek. Bra skrivet!
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten