Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kör några till i samma stil.....


"Ordioni (2) !"

"Hörde du skotten från den skjutgalne skotten ?"


Efter ett rån tog han sig gärna ett rån med läsk till.....


"Varför skall alltid Din schäfer ge till ett sån´t högt skall ?"


Jag blev slapp med tiden eftersom jag alltid slapp jobba övertid.....


Han tog alltid del av hennes del av samarbetet .....


Han tyckte att han fick betala ett alldeles för högt pris för en pris snus.......


Hon ansåg att det var en stor miss att hon,fortfarande, var miss........


------




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-26 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska