Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Marskär i maj


Majhavet glittrar
när kvällssolen speglar sig
Fyren tittar på




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-27 08:08



Bookmark and Share


  Blåbäret
perfekt liksom
2011-05-28

  Njord
Ja tänk ändå!
Vackra bilder i din haiku!
2011-05-27

    ej medlem längre
Vackert i bild och ord.... och symboliskt.. Det stora ljuset som vägleder.. och det lilla som vägleder när det stora gått ner.
2011-05-27

    leelee
Din dikt genererar leenden! :-)
2011-05-27

    ej medlem längre
Så fin dikt och bild!
2011-05-27

    ej medlem längre
Jag trodde du var nykär! :)

En ros till dig ;) Härligt med en fyrdikt. Fyrar är magiska för mig.
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP