Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" Send in the Clowns... "

Får ingen ro


Inte all Cirkus är rolig Cirkus
just nu är jag den sorgsnaste
av Clowner.

Tårarna fäster inte på kinden
av allt fetsmink
och skratten som annars
lyfter mig mot oanade höjder
trycker ner mig.


" GE MIG ER KÄRLEK "

Skriker jag förtvivlat till publiken
men allt de ser

är en sorglig
patetisk
figur.

Och under allt det
finns jag.




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-27 13:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbar sång med Zarah Leander.
Rekommenderar även "Tears of a Clown" med Smokey Robinson & The Miracles eller The Beat.
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár