Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...säg ord jag aldrig förut hört...


Överraska mig då...

inte ord som stadig, förnuftig, standard
rutig, randig

jag vill höra ord jag aldrig hört förut
som körsbärsblå

vad är stringent och postmodern
mot levandes molnbekväm

ekparketten känns så hård
jag vill ha rönnagård

leva susligt
inte naggad bit i livspusslet...




Fri vers av Britta J VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-27 22:19



Bookmark and Share


  Piraya
extramycket tycker jag om ordet

körsbärsblå.
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Britta J
Britta J VIP