Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har nog svar

Jag har nog svar
på alldeles för mycket


som jag egentligen
inte skulle vilja veta


Jag har nog svar


Förlåt




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 433 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-28 02:27



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
ja, ibland vet vi för mycket för vårt eget bästa
det gör också ont
2011-05-28

  Nattsuddan
Känner igen mig i det där.
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden