Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas lysande ögonblick

Andas
älvvit
frost, 
kärlek 
och drömmar.

Lysande
bläcksvart
smicker,
glädje 
och närhet.

Ögonblick
pärlblå
uppriktighet
lugn, 
och tacksamhet.




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-28 08:54



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Nyckelorden var som pricken över i.

Vacker dikt.
2011-06-01

  Linda CH VIP
En jättefin text att vila i. Rofyllt och vackert!
2011-05-28

  Minkki VIP
Ett fint grepp om den fina texten! Ljusblå nyckelord...
2011-05-28

  Ninananonia VIP
Att andas


dessa


lysande


ögonblick,



är härligt!
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist