Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min chef förstår mig inte

 

Jag verkligen hatar där jag står just nu med otydliga arbetsuppgifter och en chef som inte alls verkar förstå vad jag gör, kan eller upprätthåller.

Vissa kanske tycker att jag klagar och gnäller för jag har ju ändå ett jobb till skillndad från andra. Jorå, det är ju sant men om man ändå inte känner att man blir sedd eller känner sig uppskattad så är det nog bara en fråga om pengar.

Men jag har aldrig haft en stor smak för pengar eller prylar så jag behöver bara se till att jag överlever.

Jag tänker se till att jag avvecklar mig själv snabbast möjligt för här kan jag inte stanna.

Sicket jäkla skitställe!

:-(

 

 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-28 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP