Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäkra budskap i natten

 

I natten hördes en fågel
utanför vårt fönster

ett ynkligt ljud av liv
som skrapade tystnaden

skärande  gränsen
mellan nu och sen

som om det var något
jag skulle förstå




Fri vers av Rachel Roth
Läst 261 gånger
Publicerad 2005-12-28 14:44



Bookmark and Share


  Anna H
Ja man vet aldrig när man missar något... Fint skrivet!
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth