Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetes entre


svart fågel
främmande ras
passera vägen förbi
mörka bottenlösa ögon

slitna fjädrar
stilla likt en staty

blicken vassare än rakblad

trillade i djupt vatten
eld runt omkring
symboler exponeras
oklara att tyda

Viskningar
pupillen utvidgas
ögonen svider
tårflöden dryper

upplever monstruösa illusioner
ändlöst fall
Värmen stiger

sluter ögonen

tillbaka i realiteten

bevingade varelsen

försvunnen
spårlös




Fri vers av M.A.J.R
Läst 345 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-05-30 17:45



Bookmark and Share


  pixter
älskar dina ordval... du väljer som ingen annan...
mycket bra text som sätter igån tankar
2011-06-02

  Linda CH VIP
Ruggigt bra!
2011-06-01

  Lena Själsöga Keijser
du leder mig in i illusionens uppklarnande
orden andas vingarnas rörelse
in i klarhetsregn

tack
2011-06-01

  Mystica
Du som skriver så fantastiskt bra, får mig att undra om du inte också borde skriva böcker? Verkligen bra skrivet, får mig att rysa!
2011-05-31

    puppo
Tunga ord..bra skrivet
2011-05-31

  Järnkatten
Kan känna våndan i ögonblicket innan ögonen öppnas...
2011-05-31

  Ninananonia VIP
Vilken mardröm! Pust!

Mycket bra skrivet! :)
2011-05-30

    Max Poisé
En fantastisk rundgång som harklar sig fram...på ett mästerligt sätt!
2011-05-30

  rundgångbalansochgungning
Helt underbart. Älskar dina dikter!
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R