Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets morgondrömmar

Framtiden är en förståtlig ram åt det innevarande
den tornar upp sig som en bön i horisonten

Inlindad i himlens vackraste fragment
framstår den som ett löfte
om kommande höglevnad

Det stundande spås i det förflutnas sken
orden över det föreliggande lodas ur lynnets djup
de droppar ner på framtidens pergament
som eldfängda runor kontrasterar
det mot dess vita kulör
de fogas tillsammans och en bild över det
förestående framträder

Dömd till aldrig tillfredsställd åtrå
förtvinar jag framför livets morgondrömmar




Fri vers av En kugghjulspojke
Läst 285 gånger
Publicerad 2011-05-30 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En kugghjulspojke