Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Amors vinddrag

Omgivningen tynade
kvar var blott du

Hjärtats resonans var linjen
som skiljde
verkligheten
från de silverne drömmar som
spinner över hjärtats valv

Dess dova slag ackompanjerades
av
himlens ljuva toner
i en hymn över det
möte som begynte evigheten

Som ett minne förtvinar du nu
lämnar som rutans frost blott
ett skimmer
innan det bleknar

Liksom fingrarnas avtryck
utplånas
i försöket att fängsla tiden

I kärlekens beröring blir var
man en poet
du är min vackraste dikt




Fri vers av En kugghjulspojke
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-11 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En kugghjulspojke