Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En katakes över melankolin

Livet förborgas i ett hölje
förlägenhetens faller som en hinna över
själens spännvid
hindrar tillvaron från att
träffa mig

Livet reflekteras utanför som
ett dansande skimmer
över den sordin skyggheten ledsagar

Illuminationerna framträder
över det liv
som förvägrats

Av tillvarons expressiva vingslag
äger jag inga minnen
jag lever utanför tiden




Fri vers av En kugghjulspojke
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-01 13:30



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Snyggt.. gillar din expressiva målande beskrivning.. eller snarare din katekes över melankolin..
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

En kugghjulspojke