Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredsdeklaration

Jag såg hur de höll om varandra en hagelfri dag

Men ögat i stormen slöts

Och verbala knivhugg målade deras kroppar röda

Kärlekens färg

Hatets färg

Jag når dem inte där jag går

Jag kan inte längre vara med i striden

Över snöpudrade lerfält hänger blodstänkta uniformsjackor hjälplöst över taggtråden

Sönderrivna

Kanonerna och brisaderna tiger still

Men jorden är sargad




Fri vers av micke ahlborg
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-30 14:23



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du berör

och du skriver vägen till kärlekens väg... insikten av kärlekens väg
2011-06-01

  Fru Intighet
Underbart,
du gav mig gåshud.
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg